Om


Pianist med international erfaring tilbyder musik af høj klasse. Jeg har god sans for hvad der skaber en intim og behagelig stemning, og vil til hver en tid gøre mit bedste for at dit/jeres arrangement bliver hyggeligt og mindeværdigt.

Mit virke som pianist begyndte i midten af 1990’erne. Gennem årene har jeg udviklet mit eget særlige udtryk med inspiration fra mange stilarter og kunstnere. Med over 400 sange på rygraden er mit repetoire er bredt og favner over flere genre fra pop, soul og jazz til både moderne og klassisk rock. Jeg spiller uden noder hvilket er med til at gøre min musik meget improvisatorisk og unik. Som person har jeg god sans for empati, intuition og indlevelse, hvilket også kommer til udtryk når jeg spiller. Man får med andre ord ikke en pianist som sidder stift og hakker i klaveret, men derimod en ægte musikalsk oplevelse som kommer lige fra hjertet.

Jeg har optrådt på både hoteller og restauranter, caféer og spillesteder, samt i private og erhvervsmæssige sammenhænge en lang række steder i både ind og udland. For en del år siden flyttede jeg til Hawaii og optrådte her ugentligt på The Fairmont Kea Lani, hvor publikum ofte bestod af verdensberømte musikere, filmstjerner og sportsfolk. Efter min tilbagekomst til Danmark har jeg fortsat min karriere som pianist med fokus på den tilbagelænede, ’smooth sound’, som med garanti vil fænge publikum og skabe både hygge og god stemning.

 

Referencer

 • Axelborg, København
 • La Belle Etoile Bar (Val d’Isere, Frankrig)
 • Broholm Slot
 • Capische (Hawaii, USA)
 • Comwell Borupgaard
 • D’angleterre
 • Det Musiske Hus, Frederikshavn
 • The Fairmont Kea Lani (Hawaii, USA)
 • Gentofte Hotel
 • Hal-D, Christianshavn
 • Helenekilde Badehotel
 • Helsingør Musikteater
 • Hilton Copenhagen Airport
 • Hotel Europe (Engelberg, Schweiz)
 • Hotel Marienlyst, Helsingør
 • Kulturkajen Docken
 • Kongekilden Restaurant, Klampenborg
 • Københavns Universitet
 • Mielcke og Hurtigkarl, Frederiksberg Have
 • Mulligan’s on the Blue (Hawaii, USA)
 • Oure Idrætshøjskole
 • Pakhuset, Fredericia
 • Pakhuset, Svendborg
 • Pumpehuset
 • Restaurant Mikkelborg
 • Rungstedgaard
 • Saga, Vejle
 • Seawatch Restaurant (Hawaii, USA)
 • Tatzlwurm Hotel (Wagrain, Østrig)
 • The Tivoli (Helsingborg, Sverige)
 • Toldkammeret, Helsingør
 • m.fl.